Xiano, Custom-made groene kleding en promotieartikelen

CUSTOM-MADE van PET-flessen

bedrijfskleding | promotiekleding | promotie artikelen

Aantoonbaar groen en fair

Het is belangrijk dat bedrijfskleding, promotiekleding en promo-artikelen fair geproduceerd worden. Net zo belangrijk zijn de grondstoffen. Waar komen ze vandaan en hoe zijn ze geproduceerd? Bij veel producten kunt u een keuze maken uit ‘groene’ grondstoffen als RPET (van gerecyclede PET- flessen), Fairtrade katoen en GOTS BIO-katoen. Wij bieden u die keuze en produceren het fair voor een eerlijke prijs!

Custom-made van gerecyclede PET-flessen

Hier presenteren wij onze collectie custom-made artikelen gemaakt van RPET, van gerecyclede PET-flessen. RPET, gemaakt van gerecyclede PET-flessen is een uitstekend ‘groen’ alternatief voor de reguliere grondstof voor polyester stoffen. De kwaliteit is zoals u gewend bent. Wij produceren custom-made het door u gewenste artikel in de uitvoering/ kleur en met opdruk van uw keuze. Klik op het gewenste artikel en vraag een offerte aan! Voor standaard promotiekleding en promo-artikelen, klik hier, voor ECO bedrijfs-en promotiekleding klik hier.

Onze RPET producten, van gerecyclede PET-flessen

RPET PROMOTIE ARTIKELEN

RPET caps

RPET Lanyards

RPET Paraplu’s

RPET Tassen

RPET Sjaals

RPET Mutsen

Overige RPET promotie artikelen

RPET PROMOTIE KLEDING

Onze RPET catalogus, van gerecyclede PET-flessen

Niet gevonden wat u zoekt? … grote kans dat we u toch van dienst kunnen zijn.
Vraag een offerte aan.

Kies ECO

Voor vrijwel ieder promo-artikel, promotiekleding of bedrijfskleding bieden wij een ECO uitvoering, custom-made in model en kleur geheel van uw keuze.

Maatschappelijk verantwoord

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde grondstoffen en produceren in door onafhankelijke instanties geauditeerde productie locaties.

Smart logistics

Wij bieden u naar keuze directe levering vanuit het verre oosten of levering via onze vestiging in NL, wij garanderen een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Kwaliteit

25 jaar ervaring van Nederlandse en Chinese partners in custom-made producties van kleding en non-food artikelen bieden een optimale prijs-kwaliteitverhouding.