Xiano, Custom-made groene kleding en promotieartikelen

CUSTOM-MADE van PET-flessen

bedrijfskleding | promotiekleding | promotie artikelen

Aantoonbaar groen en fair

Het is belangrijk dat bedrijfskleding, promotiekleding en promo-artikelen fair geproduceerd worden. Net zo belangrijk zijn de grondstoffen. Waar komen ze vandaan en hoe zijn ze geproduceerd? Bij veel producten kunt u een keuze maken uit ‘groene’ grondstoffen als RPET (van gerecyclede PET- flessen), Fairtrade katoen en GOTS BIO-katoen. Wij bieden u die keuze en produceren het fair voor een eerlijke prijs!

Custom-made van gerecyclede PET-flessen

Hier presenteren wij onze collectie custom-made artikelen gemaakt van RPET, van gerecyclede PET-flessen. RPET, gemaakt van gerecyclede PET-flessen is een uitstekend ‘groen’ alternatief voor de reguliere grondstof voor polyester stoffen. De kwaliteit is zoals u gewend bent. Wij produceren custom-made het door u gewenste artikel in de uitvoering/ kleur en met opdruk van uw keuze. Klik op het gewenste artikel en vraag een offerte aan! Voor standaard promotiekleding en promo-artikelen, klik hier, voor ECO bedrijfs-en promotiekleding klik hier.

Onze RPET producten, van gerecyclede PET-flessen

RPET PROMOTIE ARTIKELEN

RPET caps

RPET Lanyards

RPET Paraplu’s

RPET Tassen

RPET Sjaals

RPET Mutsen en handschoenen

Overige RPET promotie artikelen

RPET Pomotie kleding

Onze RPET catalogus, van gerecyclede PET-flessen

Niet gevonden wat u zoekt? … grote kans dat we u toch van dienst kunnen zijn.
Vraag een offerte aan.

Kies ECO

Voor vrijwel ieder promo-artikel, promotiekleding of bedrijfskleding bieden wij een ECO uitvoering, custom-made in model en kleur geheel van uw keuze.

Maatschappelijk verantwoord

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde grondstoffen en produceren in door onafhankelijke instanties geauditeerde productie locaties.

Smart logistics

Wij bieden u naar keuze directe levering vanuit het verre oosten of levering via onze vestiging in NL, wij garanderen een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Kwaliteit

25 jaar ervaring van Nederlandse en Chinese partners in custom-made producties van kleding en non-food artikelen bieden een optimale prijs-kwaliteitverhouding.