Xiano, Custom-made groene kleding en promotieartikelen

OVER ONS

OVER XIANO

Xiano.eu is gespecialiseerd in custom-made GROENE duurzame bedrijfskleding, promotiekleding én premium & gifts, welke direct vanaf de productie in het verre oosten of via onze vestiging in Nederland naar u, waar dan ook in Europa worden gezonden. Zo garanderen wij de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Xiano.eu heeft een unieke collectie duurzame bedrijfskleding, promotiekleding en promo-artikelen. Geen standaard artikelen, maar custom-made: U bepaalt de stijl, fits, kleur, labels en details. Wij produceren het fair van duurzame grondstoffen als RPET (van gerecyclede PET-flessen), Fairtrade katoen en GOTS BIO-katoen, tegen een eerlijke prijs.

WIJ ZIJN XIANO

Een internationale onderneming met roots in Nederland en China. Wij hebben gerenommeerde Chinese, Indiase en Bengalese partners, allen met ruime ervaring in kledingproductie, sourcing van stoffen en accessoires, productie van ECO-premiums, kwaliteitscontrole en internationale logistiek. Partners die al ruim 25 jaar succesvol samenwerken. Xiano.eu heeft kantoren in Nederland, China, Hong Kong en Bangladesh.

Onze Producten

Portfolio

Meer dan 25 jaar produceren wij custom-made kleding & promotie artikelen voor onze klanten in met name West-Europa. Om u een indruk te geven wat we zo al hebben ontwikkeld en geproduceerd over de jaren, hieronder een overzicht. Waar mogelijk kiezen we voor duurzaam.

Nadere kennismaking

Wij willen graag weten wie ú bent, wat uw wensen zijn en hoe wij u van dienst kunnen zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoon, email, WhatsApp, of via ons contactformulier.

Kies ECO

Voor vrijwel ieder promo-artikel, promotiekleding of bedrijfskleding bieden wij een ECO uitvoering, custom-made in model en kleur van uw keuze.

Maatschappelijk verantwoord

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde grondstoffen en produceren in door onafhankelijke instanties geauditeerde productie locaties.

Smart logistics

Wij bieden u naar keuze directe levering vanuit het verre oosten of levering via onze vestiging in NL, wij garanderen een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Kwaliteit

25 jaar ervaring van Nederlandse en Chinese partners in custom-made producties van kleding en non-food artikelen bieden een optimale prijs-kwaliteitverhouding.